Juliol de regates de creuer

  • 29/June/2021
  • Categoria: Regates

Aquest juliol tornen dues regates clàssiques de creuer al Club, la Ruta de la Tramuntana i l’Escalagde, i ho fan amb un format renovat per gaudir al màxim de la Costa Brava.

Descobreix-les!

XVIII Ruta de la Tramuntana – Regata Costa Brava

La primera cita de creuer d’aquest mes de juliol serà la Ruta de la Tramuntana. La regata d’alçada de la Costa Brava recalarà de nou a l’Escala amb un nou format de competició.

Estrena, així, una nova etapa que proposarà a les tripulacions un recorregut de 30 milles amb sortida i arribada a l’Escala que els farà arribar fis a l’illot de Massa d’Oros, situat davant del Cap de Creus.

La nova fórmula de la Tramuntana reforça la voluntat de convertir-se en la Regata de referència de la Costa Brava amb base operativa i confluència de les dues proves al Club Nàutic l’Escala.

XVI Escalagde – IX Veles d’Empúries

La segona trobada de creuer que no et pots perdre aquest estiu i que arriba amb novetats és l’Escalagde, que se celebrarà entre els dies 15 i 17 de juliol. En aquesta ocasió, la regata que agermana les poblacions de l’Escala i Cap d’Adge, al sud de França, incorpora també una nova etapa.

La regata transfronterera tornarà a conduir les tripulacions catalanes i franceses des de Cap d’Agde fins a l’Escala en un recorregut de 90 milles que s’iniciarà el dijous 15 de juliol al voltant de les 7 h. El repte que hi suma és la travessa de tornada, que començarà el dissabte 17 de juliol.

La XVI Escalagde – IX Veles d’Empúries és una iniciativa conjunta del Club Nàutic l’Escala i la Societé des Régates d’Agde et du Cap amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Vela, la Federació Francesa de Vela, Sodéal i Turisme de Cap d’Agde.

Quines notícies vols veure:

17.6º C

Vent: 63 ENE 15.2Kts, 22.1 Max