Regulació de les activitats al Parc Natural del Montgrí

  • 18/February/2021
  • Categoria: Mediambient

Durant el mes de desembre, Raimon Roca, director gerent del Club, i Ariadna Armas, responsable de medi ambient de l’entitat, han participat a les Jornades de Transformació de l’Ordenació Litoral del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

L’optimització de la gestió i la normativa de fondeig i d’ús de les boies, així com la millora de la seva divulgació i la comunicació són dos dels acords destacats que han pres els agents participants.

Projecte de co-gestió

Destinades a ens, empreses, i entitats que fan ús de l’àmbit marítim del Parc Natural, aquestes sessions tenen per objectiu decidir entre tots com gestionar la zona de cara al futur.

En aquest sentit, es reconeix la necessitat de que tots puguem seguir gaudint del Parc Natural del Montgrí com tant ens agrada tenint en compte la conservació de la riquesa i la biodiversitat d’aquest espai. Fruit d’aquestes reunions, la tasca continuarà a través de diferents taules treball orientades a continuar desenvolupant el projecte. Esperem poder informar-te de les novetats el més aviat.

Quines notícies vols veure:

12.0º C

Vent: 288 WNW 5.7Kts, 22.6 Max