Entrega de trofeus de la Ruta de l’Anxova 2018-19

  • 26/June/2019
  • Categoria: Regates

La Ruta de l’Anxova 2018-19 finalitzava dissabte 22 de juny al vespre amb l’acte d’entrega de trofeus i un sopar de la secció de creuer del Club que tenia lloc al restaurant La Barra del Port. La lliga social de creuer de l’Escala posava punt i final, així, a una edició que ha constat de vuit trobades, celebrades entre els mesos d’octubre de 2018 i juny de 2019 i que ha aconseguit reunir fins a una vintena de tripulacions entre totes les seves convocatòries. L’última va ser el dissabte 8 de juny, coincidint amb l’Open d’Espanya de J70.

Enhorabona als campions!

Per la seva constància, ja que tan sols va fallar a la cita del mes de juny, i els seus resultats, el Dufour 40 Furri de Ramon Almato s’enduia el premi al guanyador absolut. Els d’Almato, eren els líders de la divisió Rally seguits del Poma (Bénéteau First 31.7) de Pere Sala i Raig (Bénéteau First 27.7) de Josep Roca. En la categoria Rally 2, la victòria era per al Rasca (Bénéteau First 26Q) de Gaietà López, mentre que entre els Regata el guanyador era el J70 Nauticescala 2, que ha navegat amb Valentí Baraibar i Manel González a la canya.

Cita d’estiu

Després d’aquestes vuit trobades i el lliurament de premis, la Ruta de l’Anxova s’acomiada fins el proper mes d’octubre. L’activitat de la secció, però, no s’atura a l’estiu i proposa una Trobada de Velers el proper 20 de juliol. Aquesta iniciativa convida a tots els aficionats a la vela de creuer a gaudir d’una travessa diurna plegats, tant els que tenen embarcació pròpia com els que no. L’Escola de Vela del Club posa, a disposició de qui ho desitgi, el seu Dufour 35 Classic Cresques. Si no tens embarcació i no t’ho vols perdre, apuntat-hi a la secció de Rutes Guiades de la nostra web!

Fotografies

Quines notícies vols veure:

21.6º C

Vent: 216 SW 0.3Kts, 13.3 Max