El Club engega la temporada 2019 al Saló Nàutic de Barcelona

2019 - Club Nàutic l'Escala-fires
2019 - Club Nàutic l'Escala-fires
  • 15/October/2018
  • Categoria: Port

Amb l’arribada de la tardor, el Club Nàutic l’Escala prepara ja la temporada 2019. L’inici d’aquest nou cicle coincideix, a més, amb la celebració d’alguns dels salons nàutics més importants de tot Europa. És un bon moment, doncs, per donar a conèixer les novetats en serveis i activitats del Club al públic local i estranger, però també per posar-se al dia sobre les últimes tendències del sector.

Forfait Anual 2019: gaudeix tot l’any del teu amarrador a la Costa Brava!

La primera cita d’aquest calendari de tardor ha estat el Saló Nàutic de Barcelona. La fira, que s’ha celebrat entre els dies 10 i 14 d’octubre entre el Moll d’Espanya i el Moll de la Fusta de la ciutat comtal, ha inaugurat la temporada del Club amb l’estrena del Forfait Anual 2019. Des de l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (Acpet), l’entitat donava a conèixer aquesta oferta especial dirigida a tots aquells armadors que busquen un amarrador per tot l’any al cor de la Costa Brava.

Tots els que contractin el Forfait Anual, gaudiran d’un 5% de descompte si realitzen el pagament del servei abans del 31 de gener. A més, rebran un val de 100 € en serveis esportius a l’Escola de Vela i un 5% de descompte en els serveis de Manteniment Exprés d’Escar-L’Escala. Si és la primera vegada que fan estada al Club Nàutic l’Escala i reserven el seu amarrador abans del 30 de novembre hi sumaran, a més, un 5% de descompte addicional.

L’associació esportiva, però, també va estar present a l’estand de la Federació Catalana de Vela (FCV). Va ser el dijous 11 d’octubre, durant unes hores, per donar a conèixer la seva activitat esportiva al públic de la mostra. A més, va ser protagonista en alguns dels esdeveniments programats pel Saló Nàutic de Barcelona.

El 50 aniversari del Club a Barcelona

L’agenda d’actes del Club començava amb la celebració del seu 50 aniversari el dimecres 10 a les 12:30 hores. Una cinquantena de persones van gaudir d’una degustació d’anxoves de l’Escala i de cava en una petita festa que va rebre la visita, també, de Damià Calvet, Conseller de Territori i Sostenibilitat.

El mateix dia a les 18:00 hores, els representants del Club es desplaçaven a l’Espai del Mar de la fira, on van participar a la presentació del circuit de regates d’Anam com a port d’arribada de la Ruta de la Tramuntana. Enguany, la regata, que surt del Club Nàutic El Balís, tindrà lloc els dies 5 i 6 de juliol de 2019.

D’altra banda, el dijous 11 a les 18:00, Raimon Roca, director gerent del Club i vicepresident d’Acpet, col·laborava en directe al programa de ràdio El Far FM. L’emissió, que va tractar sobre la promoció de la nàutica i la navegació, va comptar també amb Josep Maria Isern, vicepresident de la FCV.

Propera parada: Girona

Finalitzat el Saló Nàutic de Barcelona, la propera cita del Club Nàutic l’Escala serà la Fira de Mostres de Girona. L’exhibició, que obrirà les seves portes del 27 d’octubre a l’1 de novembre, servirà per acostar-se al públic de més proximitat per donar a conèixer els seus serveis portuaris, en especial per a eslores inferiors a vuit metres. D’altra banda, permetrà també promocionar les seves activitats esportives, com són els campus infantil i juvenil d’estiu, els cursos de vela o les rutes guiades, de les que oferirà descomptes especials als visitants. Els incentius i activitats per a grups seran un altre dels productes destacats de la fira.

Quines notícies vols veure:

25.1º C

Vent: 75 ENE 7.2Kts, 9.1 Max