Salons nàutics: més a prop de tu!

Club Nautic lEscala-salons nautics 2021-fira de mostres de girona
Club Nautic lEscala-salons nautics 2021-fira de mostres de girona
  • 6/October/2021
  • Categoria: Port

Amb l’arribada de la temporada de fires i salons nàutics, aprofitem per acostar-nos a tu a casa, posar-nos al dia de novetats i tendències i donar a conèixer serveis i activitats. Ens trobem?

salons nautics 2021-Club Nautic lEscala-Salo Nautic de Barcelona

Barcelona

Enguany, podràs trobar-nos a Barcelona, Agde, Girona i Düsseldorf. Començarem al Saló Nàutic de Barcelona, que tindrà lloc entre el 12 i el 17 d’octubre al Moll de la Fusta i el Port Vell de la ciutat comtal. Si tens pensat visitar-lo, ens trobaràs a l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (D481 al Moll de la Fusta), on podràs informar-te de les principals activitats i serveis portuaris de la temporada 2020-21 del Club.

A més, pots sol·licitar les teves entrades amb descompte. Si hi estàs interessat/da, contacta amb nosaltres!

Aquest estand serà, el dijous 14 d’octubre a les 12 h, l’escenari de la presentació de la segona edició del MedFoto, el primer Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània.

D’altra banda, el Club també serà a la presentació de la propera edició de la Ruta de la Tramuntana, amb la que col·laborem com a port de destí i coorganitzador de la segona etapa de la regata. Si vols conèixer els primers detalls d’aquesta cita de creuer, així com del Circuit de Regates d’Alçada ANAM 2022, no et perdis l’acte, que tindrà lloc el divendres 15 d’octubre a les 19:00 h a l’Espai del Mar.

salons nautics 2021-Club Nautic lEscala-Fira de Mostres de Girona

Girona

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, visita’ns a la Fira de Mostres de Girona i descobreix els serveis portuaris i les activitats esportives del Club com són els campus infantil i juvenil d’estiu, els cursos de vela i de rem de mar o les rutes guiades.

salons nautics 2021 - Club Nautic lEscala-Salon Nautique dAutomne Cap dAgde

França

Cap d’Agde serà la recalada del Club pels amants del mar de França. Del 28 d’octubre a l’1 de novembre ens podràs visitar al Salon Nautique d’Automne de Cap d’Agde amb els amics de la Societé des Régates d’Agde et du Cap d’Agde. Amb ells, presentarem l’Escalagde 2022 i promocionarem l’Escala com a destí turístic nàutic amb l’ajuda de la seva millor ambaixadora: l’anxova. I és que cada dia a les 12 h oferirem una degustació.

Quines notícies vols veure:

22.0º C

Vent: 216 SW 12.9Kts, 22.3 Max