La secció de pesca del Club inaugura el 2020 amb la Trobada de Cefalòpodes

2020 - Club Nàutic l'Escala-Pesca
2020 - Club Nàutic l'Escala-Pesca
  • 18/January/2020
  • Categoria: Esport, Pesca

L’any nou arranca amb força per la secció de pesca esportiva del Club Nàutic l’Escala. Fins a 15 tripulacions han participat, avui dissabte 18 de gener, a la primera trobada 2020. Els cefalòpodes han estat l’objectiu de la jornada pels pescadors, que s’han reunit ben d’hora a la Sala Polivalent del port esportiu de la Costa Brava.

La cita ha començat a les 7 h del matí amb un bon esmorzar cortesia del patrocinador de la Lliga Social de Pesca – Nautivela. Els equips participants s’han posat en acció a partir de les 7.45 h, preparats per gaudir d’una sessió de pesca que s’ha allargat fins al voltant de les 13 h, hora en què han hagut d’entregar les seves captures a l’organització.

Guiula IV, vencedors de la Trobada

La pesada dels cefalòpodes capturats ha descobert els guanyadors d’avui. La tripulació de la Guiula IV de Jordi Carreras ha estat la vencedora de la Trobada. El segon segon premi ha estat per la Dolors de Jordi Mitjà, que s’ha endut també el trofeu a la peça més gran per una captura de 1.040 grams. Zafiro de Gaudencio González s’ha adjudicat la tercera plaça.

L’entrega de trofeus ha premiat als guanyadors i ha finalitzat amb un sorteig d’obsequis oferts per Nautivela – Bénéteau. Com és habitual, les captures seran entregades al Centre d’Acollida i Serveis Socials de Girona.

Classificacions

Fotografies

Quines notícies vols veure:

12.2º C

Vent: 315 NW 5.1Kts, 22.6 Max