Seguiment de les actuacions de manteniment i millora del Club

  • 27/April/2021
  • Categoria: Port

Amarradors preparats per la temporada, noves plataformes d’avarada per a motos d’aigua, nova planta fotovoltaica al Club… Al Club treballem perquè sempre trobis les instal·lacions revisades i preparades.

Vols conèixer les últimes accions?

Club Nautic lEscala-port-pantalans

Amarradors preparats per la temporada

Després de finalitzar la reparació dels molls A, G, H i K, l’equip del Club ha completat la reparació de la totalitat dels pantalans flotants, acció que ha millorat les àrees de formigó dels pantalans, les seves unions i la instal·lació d’aigua i llum de la zona. També perquè trobis el teu amarrador en les millors condicions, s’ha efectuat la neteja dels amarratges i la revisió dels caps del sistema.
D’altra banda, si ets usuari de motos d’aigua, enguany trobaràs noves plataformes d’avarada que amplien la capacitat disponible del port.

Nova planta fotovoltaica, en marxa

Completada la instal·lació de la nova planta fotovoltaica sobre la Seu Administrativa del Club, ja fa unes setmanes que està plenament operativa. La planta, que proporciona 15 kW/ h, ens permet aprofitar l’energia solar i reduir la dependència del port de fonts energètiques no renovables.

Club Nautic lEscala-port-clota-petita

Properes accions

De cara al segon trimestre de l’any, les tasques continuen! Entre elles, destaca la millora de l’ajardinament destinada a embellir la part sud del Moll d’Espera i el pantalà Q del Club, així com la ubicació d’una nova illa ecològica a la zona Nord amb l’objectiu de facilitar la gestió dels residus als usuaris del port.

Quines notícies vols veure:

12.2º C

Vent: 315 NW 8.2Kts, 22.6 Max