Seguiment de les obres de manteniment del Club

  • 8/May/2020
  • Categoria: Port

Malgrat les circumstàncies, el personal del Club continua amb les tasques de manteniment de la instal·lació perquè la trobis en les millors condicions a la tornada.

Manteniment de molls i passarel·les

Una de les accions més destacades del programa de manteniment del Club d’enguany ja és a punt d’acabar. Aquests darrers mesos, el personal de Marineria ha estat treballant perquè les passarel·les H, I, J i L llueixin com noves de cara a la temporada d’estiu.

Aquestes tasques han inclòs la neteja dels pantalans i l’aplicació d’una nova numeració de poliuretà per tal d’unificar visualment tots els amarradors del port. Les seccions flotants, per la seva banda, s’han sotmès al seu manteniment anual.

Pràcticament totes les embarcacions reubicades per tal de poder dur a terme les operacions amb seguretat, ja han estat retornades als seus amarradors habituals.

Sortidors renovats a l’Estació de Servei

Una altra de les novetats importants de la temporada és la renovació dels tres sortidors de carburant de l’Estació del Club. Aquests nous sortidors, més moderns, permeten allargar el servei fins a 24 hores gràcies al servei de pagament amb targeta de crèdit que inclouen. Tot i així, el servei de Marineria del Club mantindrà la seva atenció personal en els horaris habituals, havent pres les mesures de seguretat i distància social requerides en motiu del COVID-19.

Quines notícies vols veure:

14.8º C

Vent: 121 ESE 6.6Kts, 19.8 Max