Serveis esportius al teu abast!

  • 3/June/2020
  • Categoria: Esport

Amb l’arribada de la Fase 2 i el mes de juny, ja pots accedir l’oferta d’activitats esportives per gaudir del mar i de l’esport a l’aire lliure: Cursos, rutes guiades, lloguers… Escull la teva activitat preferida i vine a gaudir del mar d’Empúries amb nosaltres!

Cursos de vela

Arriba l’estiu i l’oportunitat per gaudir de la navegació a l’aire lliure. Troba les millors propostes, escull el teu curs i gaudeix-ne! Entre les inscripcions rebudes abans del 20/6 sortejarem un Ruta Guiada de 4 hores de durada amb una embarcació de 10 metres i capacitat per a 6 persones per descobrir la Costa Brava des del mar.

Lloguer de vela lleugera, creuer, caiac i stand up paddle

Si t’agrada navegar al teu aire però no disposes d’embarcació, aquesta és la teva opció. Tria la teva modalitat preferida i demana cita prèvia.

Rutes guiades

Des de l’1 de juny, tornen a estar en marxa les Rutes Guiades, l’oportunitat perfecte per gaudir dels esports nàutics i descobrir l’Escala i el seu entorn amb grups reduïts i amb totes les garanties de seguretat

Campus familiar

L’alternativa ideal per gaudir en família o en grups d’entre quatre i set persones dels esports nàutics. Deixa’t seduir per l’Escala i el seu entorn natural de manera activa! Et proposem activitats per a tres, quatre o cinc dies, de tres hores cadascuna… i ens adaptem als teus horaris!

Aquest estiu volem ser el teu Club!

Quines notícies vols veure:

14.0º C

Vent: 80 E 11.0Kts, 19.8 Max