Set tripulacions naveguen a la Trobada de Velers del Club

  • 8/August/2020
  • Categoria: Regates

Set embarcacions i vint navegants han participat avui, dissabte 8 d’agost, a la Trobada de Velers del Club. Ha estat, novament un dia estiuenc, calurós malgrat l’amenaça de núvols, i amb un vent de marinada de fins a 11 nusos d’intensitat.

Amb aquestes condicions han afrontat un recorregut amb sortida davant del port que els ha fet arribar fins pràcticament a cala Montgó de cenyida per després obrir rumb en direcció a una boia situada davant de Sant Martí d’Empúries. El primer en tornar al port ha invertit al voltant d’una hora en completar la travessa proposada.

Novament, la Trobada ha començat directament a l’aigua, a bord de les seves embarcacions, degut a les últimes recomanacions del Departament de Sanitat i les autoritats competents. Ha estat a les 12 h i han rebut les instruccions necessàries a través del canal VHF número 69. De la mateixa manera, aquesta edició no ha estat puntuable per la XIX Ruta de l’Anxova, ja finalitzada. L’entrega de trofeus d’aquesta serà la propera cita dels navegants de creuer del Club i està prevista pel mes de setembre.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

13.7º C

Vent: 327 NNW 4.9Kts, 16.7 Max