18 embarcacions a la Trobada de Pesca de pagell del Club Nàutic l’Escala

  • 3/March/2019
  • Categoria: Pesca

La secció de pesca del Club Nàutic l’Escala celebrava la seva cita del mes de març ahir dissabte 2 de març. Es reunia per la Trobada de Pesca de Pagell, que va aconseguir congregar fins a 18 embarcacions i una quarantena d’aficionats a la pesca esportiva. Entre elles, dos caiacs, disciplina que s’incorpora a les trobades amb l’objectiu de fer-se amb el premi Ecofish. Un nou èxit, doncs, de la Lliga Social de Pesca del Club patrocinada per Nautivela – Bénéteau.

L’hora de la trobada va ser ben aviat. Els pescadors arribaven a les 7:00 del matí a la Sala Polivalent del Club, on van assistir a la reunió de patrons a més de gaudir d’un bon esmorzar. Poc abans de les 8:00 hores ja eren a l’aigua per pescar pagells, pagres, besucs i penegals i no van tornar a port fins les 13:00 hores. Va ser llavors quan va tenir lloc la pesada de captures, que va descobrir els vencedors de la jornada: els pescadors de la Guiula de Jordi Carreras, primers en puntuació i mereixedors, també, del premi a la peça més gran. La segona i la tercera plaça van ser per Emma’s de Jordi Gràcia i Escal de Carles Sanahuja. El premi Ecofish de la jornada va ser per a Ingrid Bendek.

Un gran final per una gran jornada

Els ocupants del podi, però, no van ser els únics que es van endur guardons a casa… Com és habitual, l’entrega de trofeus de la Lliga Social de pesca va acabar amb un sorteig d’obsequis cortesia de Nautivela-Bénéteau. La cita, d’altra banda, va acabar amb el tradicional dinar de germanor, mentre que les captures es van entregar al Centre d’Acollida i Serveis Socials de Girona. La propera Trobada de Pesca de la secció es celebrarà els dies 27 i 28 d’abril.

Si tens ganes de participar-hi, només cal que t’inscriguis des de la pàgina web de la trobada i que si no tens embarcació, també pots fer-ho! Demana per la nostra embarcació escola i gaudeix de la jornada amb un guia a bord!

Fotografies

Quines notícies vols veure:

27.1º C

Vent: 192 SSW 7.0Kts, 18.0 Max