12 tripulacions gaudeixen de la Trobada de Pesca de novembre

2021-Club Nautic lEscala-trobada de pesca novembre
2021-Club Nautic lEscala-trobada de pesca novembre
  • 20/November/2021
  • Categoria: Pesca

Els amants de la pesca esportiva del Club tornaven a tenir cita aquest dissabte 20 de novembre. La Trobada de Pesca, dedicada, en aquesta ocasió, a les Espècies reunia fins a una trentena de pescadors i pescadores distribuïts en 12 embarcacions. Tots ells van desafiar el fred de les primeres hores del matí per acabar gaudint d’una gran jornada de pesca.

La Trobada començava a les 7 hores del matí al voltant de l’esmorzar, moment que es va aprofitar per celebrar la reunió de patrons prèvia a la sortida de les embarcacions a mar, que va ser al voltant de les 7:45 hores. Iniciaven, així, una sessió de pesca marcada per la bona mar i el sol, que poc a poc va anar oferint una temperatura més agradable.

2021-Club Nautic lEscala-trobada de pesca novembre

La tornada a port tenia lloc cap a les 13 hores. Els participants es tornaven a trobar per presenciar el control i identificació de captures tot fent un aperitiu. Un cop pesat tot el peix, va arribar el moment d’un sorteig que posava en joc fins a 5 lots de material de pesca oferts per la nova empresa col·laboradora de la secció de pesca del Club, JJ Pesca Sport.

Amb aquesta jornada, els aficionats a la pesca esportiva del Club s’acomiaden fins el 2022, ja que la propera Trobada de Pesca del Club ja tindrà lloc el mes de gener.

La Trobada Social de Pesca del Club és una iniciativa organitzada per delegació de l’Associació Catalana Per Una Pesca Responsable amb l’objectiu de fomentar la pesca esportiva social, sostenible i responsable entre els usuaris del Club. Amb aquesta iniciativa, a més, es contribueix a preservar les espècies més vulnerables i es col·labora en la investigació de les diferents espècies que habiten a la Mediterrània.

Quines notícies vols veure:

10.5º C

Vent: 209 SSW 3.0Kts, 6.8 Max