La Trobada de Velers del mes d’abril inaugura la IX Regata Veles d’Empúries

  • 10/April/2021
  • Categoria: Regates, Social

Aquest dissabte 10 d’abril, els navegants de creuer del Club han tornat a trobar-se per celebrar una regata ben especial. La cita, inclosa al calendari oficial de competició de la Federació Catalana de Vela, ha inaugurat la IX Regata Veles d’Empúries. Aquesta regata, organitzada pel Club Nàutic l’Escala i el Club Vela Golfus, reuneix les flotes de creuer dels dos clubs i constarà de fins a tres trobades.

En aquesta primera jornada, la línia de sortida ha comptat amb fins a 23 embarcacions que han completat un recorregut sobrevent-sotavent d’unes set milles instal·lat a la badia de Roses sota un cel ennuvolat, pluja i poc vent.

Victòria de Nauticescala 2

Entre els navegants de l’Escala, el primer classificat tant en temps real com en compensat ha estat el J70 Nauticescala 2 patronejat per Valentín Baraibar, que es situa líder de la categoria Regata de la Ruta de l’Anxova 2020-21 amb només tres punts. El segon de la jornada i guanyador en Rally 1 ha estat el Poma, el Bénéteau First 31.7 de Pere Sala. Tot i així, la capçalera de la general provisional d’aquesta divisió és pel Matifou, l’Attalia d’Olivier Caucat, tercer del dia, amb un empat a cinc punts amb el segon, el Furri (Dufour 40E) de Ramón Almató. El tercer lloc en Rally 1 és pel Raig (Bénéteau First 27.7) de Josep Roca, mentre que el Rasca (Bénéteau First 26Q) és el primer de la divisió Rally 2.

Els navegants de creuer del Club es tornaran a trobar el proper dissabte 15 de maig en una nova convocatòria de la Ruta de l’Anxova i de la Regata Veles d’Empúries.

Quines notícies vols veure:

21.3º C

Vent: 224 SW 11.7Kts, 22.3 Max