La Trobada de Velers del mes de juny posa punt i final a la IX Regata Veles d’Empúries i a la XII Ruta de l’Anxova

2021-Club Nautic lEscala-Trobada de velers juny
2021-Club Nautic lEscala-Trobada de velers juny
  • 22/June/2021
  • Categoria: Social

Prop de 20 tripulacions es tornaven a reunir, el dissabte 19 de juny en una Trobada de Velers especial per diversos motius. D’una banda, la cita posava punt i final a la IX Regata Veles d’Empúries, que ha reunit a les flotes del Club Nàutic l’Escala i el Club Vela Golfus en tres jornades de navegació fantàstiques a la Badia de Roses. Per l’altra, era l’encarregada de tancar, també, la XII Ruta de l’Anxova, la regata social del Club. I a més, comptava amb la participació d’un equip del Club Vela Palamós – CN Costa Brava, el Manu Tercer (Bénéteau First 35) de Lluís Casademont i un altre del Club Nàutic Port d’Aro, el Fanytas (Dufour 34) d’Ingrid Banús.

Per l’ocasió, els navegants van haver de completar un recorregut de tipus sobrevent-sotavent de set milles del que es va proclamar vencedor absolut del Cork 1720 de Cristian Baille, el Jocker in the Pack del CV Golfus. El Fanytas es va adjudicar la segona plaça de la jornada, mentre que el J70 Nauticescala 2 liderat per Valentín Baraibar va quedar tercer.

2021-Club Nautic lEscala-Creuer-Trobada de Velers juny

La XII Ruta de l’Anxova ja té vencedors!

Gràcies a aquesta tercera posició, primera entre la flota escalenca i tercer primer parcial de la categoria Regata de la lliga social de creuer del Club, els de Baraibar confirmaven la seva victòria a la divisió. Els segueix el Nauticescala 1 de Josep Calpe, segon de la jornada entre els locals. El Furri (Dufour 40 E) de Ramon Almato, per la seva banda, aconseguia ser el tercer de l’Escala, fet que juntament amb la baixa de l’anterior líder, el Matifou (Attalia) d’Olivier Caucat, l’empenyien fins a la capçalera de la categoria Rally 1. En segon lloc es situa el Raig (Bénéteau First 27.7) de Josep Roca mentre que Matifou es queda amb el bronze de la XII Ruta de l’Anxova.

El Rasca (Bénéteau First 26 Q) de Gaietà López confirmava la seva victòria entre la flota Rally 2.

Acabada la XII Ruta de l’Anxova, la flota de creuer es prepara per una temporada d’estiu intensa. Començaran amb la Ruta de la Tramuntana, que recalarà i navegarà a l’Escala entre els dies 9 i 10 de juliol, i continuaran entre els dies 15 i 17 de juliol amb una clàssica transfronterera, la XVI Escalagde – IX Veles d’Empúries. El 24 de juliol es tornaran a reunir per celebrar una nova Trobada Social de Creuer i l’entrega de trofeus de la XII Ruta de l’Anxova.

Consulta les classificacions de la regata

Reviu la regata!

2021 - Creuer
200 photos

Quines notícies vols veure:

18.3º C

Vent: 324 NW 19.5Kts, 23.9 Max