Trofeu Open d’Hivern 2018

  • 1/Març/2018
  • Categoria: Esport

Les baixes temperatures d’aquests dies no va influir en les ganes de navegar, i el passat diumenge es va celebrar una nova jornada del Trofeu Open Hivern 2018 de Vela Lleugera – Trobada quinzenal de navegants d’aquesta modalitat. Es van poder celebrar 3 proves amb participants de diferents classes i edats.El poc vent i la mar de fons van marcar la jornada, tot i que a l’última prova es va establir un llevant de 8-10 nusos, ideal per a la navegació.
S’han disputat 9 proves, quedant una última jornada per a la seva finalització el pròxim 11 de Març. A falta d’aquesta última jornada, dominen la classificació, en la categoria infantil-juvenil, Núria Raimí, i en la categoria Sènior, Pedro Viscasillas. El Club Nàutic l’Escala celebra diferents trofeus Open al llarg de tot l’any, coincidint amb les 4 estacions, i celebrant proves dos diumenges al mes. Aquestes trobades tenen com a objectiu reunir a les diferents classes de vela lleugera i que puguin competir entre elles, aplicant un ràting a cada classe per tal d’equilibrar resultats. Poden participar d’aquestes trobades els propietaris d’embarcacions, el abonats a flota i si ho desitges i no disposes d’embarcació, pots llogar-ne una a l’Escola de Vela del Club.

Recordeu que la propera jornada es celebrarà el dia 11 de Març, on farem el lliurament de guardons del Trofeu Open Hivern 2018 de Vela Lleugera, t’hi esperem!

Consulta més informació sobre la regata i la publicació dels resultats.

 

Quines notícies vols veure:

24.2º C

Vent: 13 NNE 4.3Kts, 20.3 Max