Última Trobada de Pesca de la temporada

  • 22/July/2019
  • Categoria: Pesca

El Club Nàutic l’Escala celebrava, el dissabte 20 de juliol l’última Trobada de Pesca de la Lliga Social Nautivela d’aquesta temporada. La cita estiuenca es va dedicar a la modalitat d’Espècies i va congregar a un total de 10 tripulacions, entre elles la d’Ingrid Bendek, que com a guanyadora del sorteig de la setmana anterior participava amb una embarcació de la marca Bénéteau cedida pel patrocinador de la Lliga, Nautivela.

Els pescadors es reunien al Club a les 7:00 hores per esmorzar i assistir a la reunió de patrons i iniciaven la jornada de pesca davant la bocana del port al voltant de les 7:30 h. La jornada s’allargava fins les 13:00 h, moment en què tornaven al Club per entregar les captures i descobrir els guanyadors a la pesada.

Guiula IV s’alça amb la victòria

L’última victòria de la Lliga Social de Pesca Nautivela – Bénéteau va ser per la Guiula IV de Jordi Carreras, delegat de la secció de pesca del Club, que a més es feia amb el premi a la peça més gran gràcies a una captura de 469 grams. La segona plaça del podi era per Dolors de Jordi Mitjà i la tercera, per Arcaju de Francesc Pibernat.

Després de l’entrega de trofeus es va celebrar el sorteig final de la Lliga d’un premi especial al que podien optar totes les tripulacions que havien participat almenys en cuatre dels sis concursos disputats durant la temporada. L’Escal de Carles Sanahuja va ser el guanyador del premi, una planxa de stand up paddle cortesia del patrocinador de la Lliga Nautivela. La primera Trobada de Pesca 2019-2020 tindrà lloc el proper 5 d’octubre i es dedicarà a la modalitat de Curricà de Costa.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

22.0º C

Vent: 311 NW 1.7Kts, 3.3 Max