26 periodistes visiten el Club el mes de setembre

visites internacionals club nautic lescala 2021
visites internacionals club nautic lescala 2021
  • 6/October/2021
  • Categoria: Port

Aquest mes de setembre, el Club ha rebut la visita de prop d’una trentena de periodistes procedents de diferents indrets d’Europa, que han descobert de primera mà els serveis del Club i els atractius de navegar a la costa de l’Escala.

Ha estat a través de dos press trips organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava. El primer tenia lloc el passat 21 de setembre. En el seu viatge van poder conèixer millor la ciutat de Girona i la Costa Brava, on van recalar a l’Escala per gaudir d’una de les rutes guiades de creuer que el Club ofereix per descobrir el Parc Natural del Montgrí tot navegant.

visites internacionals al club nautic lescala 2021

El segon grup visitava el Club el passat dimecres 29 de setembre, des d’on va sortir a navegar fins les Illes Medes per després retornar al port i descobrir algunes de les propostes esportives que ofereix el Club.

Amb la participació amb iniciatives com aquesta, el Club té com a objectiu contribuir a donar a conèixer l’Escala i la Costa Brava com a destí turístic nàutic des d’on gaudir de la pràctica esportiva, la natura i la cultura de manera responsable amb el medi ambient.

Quines notícies vols veure:

21.7º C

Vent: 198 SSW 8.4Kts, 16.7 Max