Més de 30 participants a la XI Costa Brava Sailing Meeting

  • 14/April/2019
  • Categoria: Regates

Més de 30 regatistes han participat, el cap de setmana del 13 i 14 d’abril, a la XI Costa Brava Sailing Meeting. Representants de Roses, Empuriabrava, l’Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Blanes han navegat per fer-se amb els trofeus de la cita, organitzada pel Club Nàutic l’Escala per delegació de la Federació Catalana de Vela amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala. Els nois i noies del CRAE de l’Albera han donat, també, en aquesta ocasió un cop de mà en les tasques organitzatives de la regata.

El vent ha acompanyat les sis proves disputades aquest cap de setmana per la flota, que ha navegat dividida en les classes Optimist i Open. El dissabte, els regatistes gaudien d’una marinada que va anar augmentat d’intentistat progressivament dels vuit als 15 nusos oferint condicions ben diferents entre les tres mànigues disputades. El diumenge, el vent s’aixecava d’hora i permetia començar puntualment a l’aigua. 10 nusos de marinada en descens progressiu acompanyats d’una onada pronunciada ideal per al planeig.

Líder imbatut en categoria Open

Domini absolut del Laser Master de l’Escala Vicenç Batlle a la categoria Open. Imbatut a les sis proves celebrades, Batlle s’adjudicava la victòria absoluta seguit de la Laser Radial Juvenil Tejitu Tort del GEN Roses. La tercera plaça, en aquest cas, era també per una representant local, la juvenil Núria Martínez, que navegava amb Laser 4.7.

I els guanyadors en Optimist són…

Entre els Optimist, la guanyadora absoluta era Aroa Pallí. Amb 10 punts, la regatista del CN Sant Feliu de Guíxols s’enduia el premi de la categoria Sots 16, en la que compartia podi amb el segon i el tercer de la general. Així, la plata era per Miquel Palomares del CV Palamós – CN Costa Brava i el bronze, per Ricard Garriga del CN Sant Feliu de Guíxols.

Arià Auradell, del CV Palamós – CN Costa Brava, es feia amb el primer premi de la divisió Sots 13 des de la novena plaça de la general. El segon lloc era per Bruno García del CN Estartit i el tercer, per Enia Pallí del CN Sant Feliu de Guíxols.

Durant la cerimònia d’entrega de trofeus, que tenia lloc a la tarda, es va reconèixer, també, els cinc millors classificats del Grup 3 d’Optimist. En aquest cas, la guanyadora era Núria Raimi del CN l’Escala, i la seguien, per ordre, Enia Pallí del CN Sant Feliu de Guíxols, Nerea Obeso de l’Escala, Nil Raimi, també representant local, i Nicolás Hernández, del CV Blanes.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

21.0º C

Vent: 191 S 13.7Kts, 22.3 Max