Final de la 1º Regata Virtual a L’Escala

Final I Regata Virtual
Final I Regata Virtual
  • 3/May/2020
  • Categoria: Regates

Avui s’ha celebrat la sèrie 6 i final de la I Regata Virtual de l’Escala, amb 20 embarcacions inscrites i 4 proves realitzades. Aquestes s’afegeixen a les 20 celebrades anteriorment.

Aquesta ha estat una iniciativa del Club Nàutic l’Escala per a totes i tots els socis de l’entitat, amics i navegants, per ajudar a passar el confinament i a l’hora passar una bona estona. En total han estat 6 diumenges, on s’ha organitzat tant la regata virtual amb 20 embarcacions participants per cada dia, que ha suposat 120 inscripcions en total. Han competit en un total de 6 sèries que s’hi han retransmès en directe a través del canal de youtube del club, (439 visualitzacions sigui en directe o en diferit fins al dia d’avui, en el total de les sèries publicades)

Els tres millors regatistes del la sèrie 6 han estat: Pau Batlle, seguit per Gil Almató i Ramón Almató.

El guanyador de la I Regata Virtual del Club Nàutic l’Escala ha estat, Gil Almató, seguit de Jordi Puig  i bronze per Ramón Almató – FELICITATS!

El lliurament de guardons es realitzarà en una data propera.

Informem a l’hora que els regatistes: Javier Gomes, Jordi Masià, Jordi Ballesta, Jordi Puig, Manel Gonzalez, Pau Batlle i Vicenç Batlle, han estat els ambaixadors del Club a la Copa d’Espanya de Esailing 2020, i després de la fase classificatòria, en Pau Batlle segueix en competició i lluitant per entrar a la final, molts sort.

Classificacions Serie 6 i Final:

Reviu la regata en diferit a través del canal de youtube del Club.

Quines notícies vols veure:

22.9º C

Vent: 5 N 2.6Kts, 8.9 Max